Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Vinn tann bleking!

Jeg har sinnsykt lyst på tann blekning fordi jeg syns tennene mine er gule, eller rett og slett missfarga. De var egentlig fine helt til den dumme reguleringa ga meg problemer med å få pussa osv. Nå ønsker jeg virkelig å bleke dem, så jeg kan være stoldt av smile mitt! Så når jeg surfet rundt på nettet så jeg plutselig denne konkuransen ho mmy.blogg.no og fant ut at jeg kan jo prøve lykken og se om jeg vinner? For dette settet så supert ut! Jeg digger virkelig hvordan nettsiden har skrevet om produktene og at de ikke skal være skadelige for emaljen. Selvfølgelig skjønner jeg at det ikke er en dans på roser å bleke tennene, men dette virket utrolig smart! 

Man smører på et tynt lag over tennene, lar det tørke i 30sekunder mens man har åpen munn og så kan man ikke spise eller noe på en time eller noe. Det virker utrolig bra og hvis du gjør dette to ganger dagli i en uke så vil resultatet vare i et helt år! Og en sånn "pen" holder til 30-40ganger så da kan du dele med en venn eller noe :)

Det er link på bildet! 

 

Har du lyst til å bleke tennene dine? Er du med i konkuransen?

3 kommentarer

J a s i s

18.06.2011 kl.16:52

kult da!

Rikke Dahl Sjølie

18.06.2011 kl.19:24

Kult ;)

anna

22.06.2011 kl.01:51

du vaaaaaaaaaaant ;)

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits