Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Noen jenter er ikke verdt det..

.. Det gjelder forsåvidt gutter også, men i denne sammenhengen jenter.

 

I løpet av et 16år langt liv har man som regel fått mange venner i løpet av årene. Og da selvføgelig mistet mange av dem etterhvert. De har på en måte "forsvunnet" med tiden. Og noen av de vennene jeg hadde før er jeg utrolig glad for at jeg har mistet med tiden. For det var ikke sånn det skulle være, det var på en måte ikke et vennskap som ville overlevd årene. Og derfor gjorde det ikke det. Noen kanskje ender med krangler, og det blir ikke noe mere enn den ene kranglen av det vennskapet. Andre kan ha noe med at en flytter eller ting bare ikke er det samme lengre. 

Men alt i alt kan jeg med hånda på hjertet at ikke alle jentene jeg har vært venn med har vært helt verdt det. Men det er vel derfor jeg ikke er venn med de i dag? Og jeg kan trygt si at jeg gleder meg veldig til å komme på vidregående og få mye venner. Og ikke minst holde på de gammle vennene mine! 

Krangler kan ødelegge mye. Og noen ganger når ingen vil si unnskyld eller noe, så blir det jo selvfølgelig ikke noe mere av det vennskapet. Da er det oftest også det beste. Jeg har krangler jeg aldri kan legge ordentlig bak meg, fordi jeg ikke har fått en unskyldning fra personen. Ikke engang når det var den personens feil fikk jeg så mye som et ord, ikke en unnskyldning ikke bare ordet "unnskyld" Og da føler jeg og sikkert mange mange andre at det ikke er noe vits? Jeg vil ikke ha ei venninne som ikke kan si unnskyld til meg når ho roter det skikkelig til. Da er ho ikke verdt det. Og jeg kan jo selvfølgelig si unnskyld selv hvis det er min feil. Men er det ikke det så ser jeg ikke vitsen.

Kanskje om noen år ting kan bli bra igjen mellom personene, det har jeg vært med på  mange ganger, mellom meg og ei som heter Lone. Men nå er vi ikke venner igjen. Fordi de bare er krangler, vi klarer ikke gå en hel sommer uten å krangle på høsten. Og da blir vi ikke venner før kanskje neste sommer. Men hva vet jeg? Kan hende jeg og Lone blir beste venner i mange år, i fremtiden. Det vet jeg ikke noe om. Men akkurat nå er jeg litt glad for at jeg ikke er venn med alle jeg engang var.

 

Har du mistet venninner som du egentlig ikke har så mye i mot at forsvant pga grunnen de forsvant?

10 kommentarer

kanintur

08.06.2011 kl.16:39

er helt enig!" jeg var bestevenn med to jenter fra første klasse, og frem til 10ende, og jeg droppet dem først da, for da det kom en blinkende lampe, og jeg angrer ikke enda!:p

TanyaRM

08.06.2011 kl.17:03

Ja, helt klart !

Tragisk..

08.06.2011 kl.17:14

ok, 1. LÆR DEG DET NORSKE SPRÅK!

og 2. Tror jeg vet hvem du snakker om, men hvis det vennskapet deres var så sterkt og at det skulle være dere 2 for alltid ( som bestevenner oftest pleier å si ) så burde vell ikke en teit krangel eller noe annet ubetydelig som man bare kan le av komme i veien vell?? Går det ann!?

STINE EDVINSEN

08.06.2011 kl.17:18

Tragisk..: Okey !? Hvis du vet det så kan du jo oppgi navn? Og dette innlegget var ikke tildelt en spesiell person.

THECOCO - Camilla

08.06.2011 kl.17:21

Ja...

Tragisk..

08.06.2011 kl.17:21

Nei, så med en gang det skjer noe skal du absolutt oppdatere bloggen, messenger og alt da..?

Joda, tror nok det var tildelt en spesiell person. :)

STINE EDVINSEN

08.06.2011 kl.18:00

Tragisk..: Det var til ingen spesiell, men hvis du vil kan jeg godt si hvem jeg tenkte tilbake på og det var sommeren til 9klasse. Og jeg tror nok du vet hva som skjedde da hvis du tydeligvis kjenner meg å godt.

Og msn har jeg oppdatert ganske ofte, uansett hadde nicet mitt ingen tilknytting til dette innlegget.

Marlene

08.06.2011 kl.18:06

ja, eller jeg droppet de for 3-4 år siden, og jeg angrer ikke et sekund :)

Lena

08.06.2011 kl.19:23

har droppet en del venner pga spesielle grunner. det er ikke alle som er verdt å ta vare på ;)

Veronica Kristiansen

09.06.2011 kl.16:53

Har droppet veldig mange som skapte veldig store problemer for meg, men har også droppet en veldig god venninne. Vi var bestevenner i 3-4 år helt til hun forandret seg til en helt annen person. Vi var uvenner i ett halvt år, helt til jeg sa unnskyld. Kan ikke akkurat påstå at vi er like gode venner nå i dag, men vi trår til ett par samtaler i ny og ne :-)

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits