Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Dritt buss, dritt Sarpsborg

Advarsel klage innlegg.

Åh. Det er egentig et veldig veldig dårlig kolektiv tilbud i sarpsborg. Bussene går bare på feil tider og når dem går på riktig så kommer dem ikke. Jeg har stått tusen ganger( ok ikke tusen) og venta på at bussen skulle komme ved 109veien, men det har ikke kommet EN buss på 40min. Og den bussen skal komme hver eneste kvarter. Detter gjør så man ikke rekker neste buss, og hva gjør buss selskapet med det. Jo, de kjefter på deg istede for å si at det fikster dem og sender en drosje til deg så de får deg på riktig sted og du bare kan betale dine 20kr. OMG, jeg klikker på Sarpsborg. Og ikke er det noe koselig å ta buss heller, for alle buss sjåfører er så utrolig sinte eller frekke. Og ikke gidder bussen å stoppe der den skal eller sånt, mange ganger jeg har hørt folk skrike stopp i bussen fordi buss sjåføren ikke har stoppet når folk har klikka stopp for lengst. 

Og ikke får jeg serfikatet heller, virker som om det skal ta tusen år. Og jeg gidder snart ikke mere av den øvinga heller, blir aldri bedre og de finner alltid ting å klage på! ALLTID. Jeg blir så jævlig lei, sorry språket men det fins ikke noe ord som egentlig passer til hvor ille ting er. Omg. 

 

Har du serfikatet? Elsker du også kolektiv tilbudet? 

4 kommentarer

haha :P

linhpham

02.06.2011 kl.14:58

Kunne ikke vært mer når det gjaldt 109/111 bussene, er alltid seine...
Nei jeg har ikke serfikatet :C

men ønsker meg det, D:

jeg er så enig med deg, det har skjedd meg når jeg tokk buss at bussen ikke stoppa der den helt skulle så jeg måtte rope stopp, sånt irritere meg, det burde vært at dem er mer hyggeligere og gjør det som skal gjøres og sånn! C:

- TORUNN

J a s i s

02.06.2011 kl.15:16

noop

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits