Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Ikke be om hudkreft, bruk solkrem

 

Etter jeg så denne videoen vil jeg bruke solkrem. Jeg vil ikke dø av hudkreft, jeg vil ikke ha noe kreft i det hele tatt i kroppen min. Og mange er så utrolig dumme og ikke bruker beskyttelse, selv jeg gjorde det. Mange smører seg inn i masse sol oljer og steker huden sin. Og da sol oljer uten beskyttelse! Det er jo nesten som å be om å få hudkreft. Det er noe jeg gjorde feil, men nå vil jeg heller tenke meg mere om. Og det håper jeg sykt andre vil gjøre også! Ikke ødelgg deg selv!

 

Bruker du solkrem? Fikk den videoen deg til å tenke?

3 kommentarer

Irene

30.05.2011 kl.11:46

Solkrem er faktisk veldig viktig :)

Jeg passer på å smøre meg på armer og alt sånt selv om jeg bare skal ut og ikke skal sole meg :P

Eva

30.05.2011 kl.11:50

jeg ble skikkelig rørt av den filmen,satt virkelig spor i meg.. ga skikkelig inntrykk .. jeg er flink til å smøre meg når jeg skal sole meg ute,men ikke når jeg ligger i solarium ..men jeg tar ikke sol ofte :)
:s forferdelig...

jeg er ikke så nøye me solkrem nei, men denne reklamen fikk meg til å tenke og jeg må vel prøve å bruke solkrem så ofte som mulig når jeg skal gå ut! :)

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits