Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Hvordan få lesere og kommentarer

Det er utrolig mange som sliter med det føler jeg. Og mange som roper om hjelp, ikke det at jeg har så mange lesere at jeg er en super hjelp. Men jeg vet hva som tiltrekker folk, jaffal til bloggen min! 

 

- Legg til venner på blogg.no, jeg har 415 venner dette gir meg rundt 50lesere daglig bare ved å poste et innlegg så vennene ser det. Enkelt! Men det tar litt tid å legge til alle folkene da, men totalt verdt det.

- Bruk bloggtrafik sider, jeg kan tipse dere om denne<-- som funker fjell for meg. Har fått opp til 100 lesere på null tid. Du får 33 lesere bare ved å melde deg inn, og det eneste du gjør på siden er å trykke på en knapp, enkelt?

- Kommenter andres blogger, men for all del IKKE reklamer for din egen. Seriøst jeg vet ikke om noe verre en " fin blogg, kommenter min" Kommentarer, det funker ikke. 

- Ha et ryddig design, ikke for mye ikke for lite. Og hold deg til nøytrale farger som passer sammen. Sorte blogger blir jeg trist av å lese på. Er personen deppa?

- Skriv ordentlig, ikke dialekt. Jeg klarer ikke dialekt blogger, blir så ork å lese dem på en måte. Teksten er jo tross alt hovedpunktet med bloggen din! Det er jo det som forteller om deg og det du vil få frem her i verden.

-Ha bilder. Det fins ikke noe kjedeligere enn en blogg uten bilder, jeg titter ikke innom ofte hvis det ikke er bilder i innleggene, boring. Og for all del, ikke ha dårlig mobil kvalitet og bilder som ikke er store nok til innleggene. Skaff deg en ok kamera fra elkjøp til 500kr da? De klarer å ta bra bilder de fleste billig kameraene! 

 

- Skriv intresange overskrifter, hvis du skriver noe som "min dag" så vil veldig få klikke seg inn på den. Men hvis du har med outfiten i det innlegget så skriv heller "outfit *dato* " Eller "dagens anntrek" Og vips du har trukket til deg mange lesere. Men for all del ikke overdriv. Jeg er gravid innleggene er av mote folkens ;)

-Ha spørsmål i slutten av innleggene, dette gjør så folk kan kommentere lettere hos deg. Du kan få billige kommentarer der, selv fra folk som ikke leser innleggene dine. Du slipper lett unna dumme folk som skriver bare fin blogg osv. De kan heller svare på spørsmålet, så slipper de å lese også!

 

Har du noen flere tips? Syns du tipsene er bra?

6 kommentarer

Amalie Josefin

27.05.2011 kl.16:51

kjempe bra tips :D

E L I S A B E T H

27.05.2011 kl.17:12

Jeg har fotokonkurranse på bloggen min, være med? :DD

> Linn Marina

27.05.2011 kl.17:35

Gode tips :)

kaiatf

27.05.2011 kl.18:05

kjempe gode tips,tusen takk=)

M A R T H E

27.05.2011 kl.18:32

kjempe gode tips:-)
Jeg liker tipsene dine frøken! Syns det siste tipset var litt moro! hihi ;)

Håper du får ei kjempefin helg forresten ^^

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits