Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Du er ikke gammel nok til å dø

Fikk nettopp vite at pontjak, den ene hunden vår kanskje skal dø i morgen. Fordi han har spist en jern stang, eller vi vet ikke om han har spist den fordi han har gnagd på buret sitt. Det er et veldig solid bur så en hund skal ikke kunne gnage det i stykker sånn egentlig, men han har tydeligvis klart det. Han har gnagd av noen biter men det er en bit vi ikke finner.. Derfor kan det hende at han har svelget den. Og jeg vil ikke miste han fordi han spiser på alt når han er alene. Og jeg er sikker på at mange av dere tenker "åh, dyreplagere!" Men pontjak er en hund som sitter inne i et bur hver gang vi er ute så han ikke skal spise noe. Og hittil har han bare spist tepper, noe som han kan spy opp. Det er så utrolig trist å måtte miste han allerede, for vi har bare hatt han i 3-4måneder. Førstedagen han var hos oss.

Vi mista en annen hund fordi han ble for gammel, så han ikke levdelengre liksom. Så gikk vi en periode med bare Pia, og etterhvert fikk vi Pontjak. Pontjak er veldig vill og spiser alt. Men også utrolig søt, og vi er veldig veldig glad i han! Derfor det er ganske tungt å miste han så tidlig. For man rekker jo å bli veldig glad i et dyr selv om jeg bare har kjent han i 3-4måneder. Så jeg håper bare på at den jern biten ikke er i magen hans, så han ikke må avlives. Og nei den kan ikke opereres ut, det går ikke. Så alle som leser dette kryss fingrene for at den stakkar hunden vår ikke må avlives, han er ikke gammel nok til å dø, det burde vært en aldersgrennse på det!


Det nyeste bildet jeg har av han..


Kommer til å savne deg Pontjak! Håper du ikke har den biten i magen din..

9 kommentarer

trist! Krysser fingrene for at han ikke har spist den! :c

Andrea :-D

26.05.2011 kl.16:06

uff da :( Vi får håpe på det beste ;P

ingida

26.05.2011 kl.16:14

Åh, så trist :-( Har hund selv, og elsker den! Krysser fingrene for deg og dine

Silje Kramer

26.05.2011 kl.16:19

Får håpe det ordner seg!

Aina Hovlandsdal

26.05.2011 kl.16:49

Håper det beste for dere og hunden!

Irene

26.05.2011 kl.17:08

åååh :( Trist :(

Anniken Pedersen

26.05.2011 kl.17:21

Åh, det var trist å lese! :'/ Krysser fingrene for hunden din!!

M A R T H E

26.05.2011 kl.17:32

huff:(

Thea

26.05.2011 kl.19:55

åå, trist! håper det går bra!

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits