Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Politiet bryr seg jo ikke

Eller nesten. 

Jeg fikk et brev i dag, fra polititet faktisk. Fordi i fjor i februar anmeldte jeg en mann for å ha blottet seg på et videoanrop til meg. Dette var veldig veldig fælt for meg å oppleve. For å si det sånn, følte jeg meg jævlig. Han ødela dagen min, eller uka mi, for å si det sånn. Dette fortalte jeg til mamma og en av lærerene på skolen, så gikk vi til politiet og anmeldte det. Dette var noe mannen hadde gjort til flere mindreårige. Jeg var på denne tiden 14år gammel.  Og på stasjoen var de veldig seriøse, de skulle ha hele historien og full pakke. De fortalte meg at dette var groft, og noe man slett ikke ringer og gjør til mindre årige. 

Idag kom jo da dette brevet, og dere kan jo gjette hva som stod der! Mannen hadde fått en bot. Seriøst, en bot. Jeg ble sint når jeg så dette, herregud. Kan han ikke bli straffet? En bot er liksom ingenting. Og enda verre er vel at han bor under en kilometer unna meg. Han bor altså rett ved siden av tindlund barne og ungdoms skole. En man som blottlegger seg for mindreårige og bor rett ved en barneskole borde ikke få gått fritt. Jeg blir seriødt litt redd ved tanken. Og lurer litt på hva politiet tenker på.. 

 

Hva syns du om hendelsen? Tror du politiet har tenkt mye over saken?

16 kommentarer

♠ Vyvy Thi Tran ♠

05.05.2011 kl.17:46

åh gud :/ så skummelt egentlig ://

camilla regina

05.05.2011 kl.17:49

Gud, så ekkelt! Utrolig teit at politiet ikke gjør mer..

Julie Selsaas

05.05.2011 kl.17:49

offdaa...

Hege Sand

05.05.2011 kl.17:50

Herregud! Jeg er så skuffet over politiet i Norge! En bot for å faktisk skadet flere mindreåringer psykisk av blotting! Det er akkurat det samme som å være pedofil, pedofile havner som regel i fengsel :S Tenker egentlig at så lenge purken får lønna si så gidder de ikke å gjøre noe med saken :)

Melanie

05.05.2011 kl.17:53

off, ingen har rett til det! syns politiet skulle gitt han større straff en det :S

G U N N N I S

05.05.2011 kl.17:57

Herregud! Jeg er skuffet. Har vært borti noe liggnende.. Jeg jobbet på Statoil her hvor jeg bor, og det var da en mann som likte yngre jenter. Jeg var da 16 år. Og han lot meg ikke være i fred, han søkte opp navne mitt på inernett og fikk tak i mobil nummeret mitt. Jeg fikk pappa til å ta kontakt med politiet og jeg fikk kontaktlæreren min på den tiden ( hun fikk vite det av meg, jeg viste henne meldinger osv.) .. Politiet deretter sa jeg kunne ringe dem dersom det ble for ille.. Han ble enda verre (prøvde å ta meg, for og ha meg med hjem). Har aldri sakt dette til noen, men føler for og fortele det her fordi jeg ser du har vært borti store deler av det samme. Jeg ringte politiet , de kunne ikke gjøre noe fordi at de var 30 minutter unna meg den kvelden. Dagen derpå kom de på døren min med en søker som jeg skulle ha på meg hver eneste gang jeg var i byen uten foreldre. De funket heller ikke.. Pappa tok han som prøvde seg på meg og kjeftet han ned, hadde det ikke vært for pappa den gangen hadde han sikkert prøvd seg enda. Men mamma jobber der jeg jobbet før .. han prøver seg statig på de jentene som er yngre hele tiden! Dette ble nåk en lang kommentar! .. Men det er kjempe ekkelt!

<3 XFLWRPWR - mote og foto

05.05.2011 kl.18:01

gud, så ekkelt.. :s

Irene

05.05.2011 kl.18:02

Det er kjipt å høre :(

Han burde faktisk få mer enn en bot mener jeg :)

idawisth

05.05.2011 kl.18:07

æsj, utrolig ekkelt! politiet bryr seg ikke lengre nei, det har jeg funnet ut..

G U N N N I S

05.05.2011 kl.18:08

sv: ja, de gjør kun ting når det ikke burde.. som evt la personen bare få en bot eller tilsnakk.

mammatokle

05.05.2011 kl.18:52

Så ekkelt! :/

Synes vi har litt dårlig politi her i Norge..

cathrine/caty

05.05.2011 kl.19:33

jeg skjønner hva du mener, skjønner også at du er redd! hadde vært kjemperedd. jeg har følt akkurat det samme, og vet akkurat hvordan den situasjonen er, men bare at jeg må videre. han mannen som det hendte med meg, han får ikke bare bot. det er ingen som vet hvor han bor eller hva han heter. jeg har vært livredd siden august og føler meg enda helt jævelig.. det er helt forferdelig å tenke på at plutselig kan han en dag komme på døra di! men ja, jeg kommer meg stortsett mer og mer over det! men slike ting som det treffer meg i hjertet altså.. !

Madelen Halvorsen

05.05.2011 kl.19:36

Oj sann!

Jeg hadde blitt redd !

Anniken Pedersen

05.05.2011 kl.19:50

Huff, så teit :/ Meg og mange av venninnene mine har også opplevd det mange ganger når vi var litt mindre. Vi anmeldte det ikke da, noe vi burde ha gjort!

Lena Snekvik

05.05.2011 kl.21:13

uff, så ekkelt.. ;s

Trine

08.05.2011 kl.11:32

Det var ekkelt, ja! Men politiet sa jo at han hadde gjort det flere ganger, men uten at dem visste om det. Og han fikk jo en bot denne gangen, men ingenting de andre gangene. Så det er jo litt mer nå, enn de andre gangene, men ja, han burde ha fått en større straff..

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits