Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Bare 16år

Jeg aner ikke hva jeg vil med livet mitt. Men noe stort vil jeg bli. 

 

Jeg er ikke klar for å betsemme meg når jeg skal gifte meg. Ikke i det hele tatt! Jeg trodde liksom det i de forholdene jeg har hat. Ting har på en måte blitt  " åhh vi bare må gifte oss! Å dra dit og dit på bryllupsreise!" Jeg er 16år, og det er vel ikke riktig å planlegge SÅ nøye om fremtiden sin? Det knuser forhold. Mener nå jeg, du føler deg for voksen og innestengt. Dette har vi sett på film? Forhold der det blir bestemt alt og de knuses.

Drømmer = supert!
Fulle planer = Lost. Forever. 

Tumblr_ljjukj8eed1qhhf26o1_500_large 
Bilde weheartit.com 

Jeg har prøvd å legge planer om hva jeg vil bli. Men jeg skifter bare så fort jeg har bestemt meg. Derfor har jeg funnet ut at jeg skal ta en dag av gangen. På vidregående blir jeg å gå studiespesialiserende. Dette vil jo redde meg hvis jeg ikke vil det jeg vil akkurat nå. For jeg ha gått fra advokat til arkitekt til advokat til noe innen mote og skjønnhet. Og jeg vil få frem noe ved bloggen. Kanskje jeg ender opp meg min egen butikk, klesdesign eller skjønnhets salong? Jeg aner ikke. Og det er så deilig ved å være ung! Jeg trenger ikke vite, jeg skal bare lære nå. Vite kan jeg gjøre senere i livet, det kommer en tid til alt! 

 

Når det kommer til kjærligheten så trengete jeg vel en oppvekker for å kjønne hvor jeg var på vei. Jeg har gjort mye feil i livet mitt. MYE. Men jeg tror jeg klarer å få ryddet det opp nå. Eller det tar tid, jeg må bruke mye tid. Og derfor passer sommeren perfekt, bare den kommer snart. Som ung er det ikke lett og bestemme seg. Og de minste veistoppere virker enorme! Men man må ikke gi opp. Man må fortsette, med mindre det faktisk har vært ille lenge. Har det vært ille i over 3måneder og du føler alt er dødt. Gi opp, det blir ikke bedre. Jeg har prøvd. Men når det bare er noen uker eller dager som har vært "jævlige" så ikke gi opp. Da angrer du bare, lover! 

Tumblr_ldhh7lk66c1qzr04eo1_500_large 
// Weheartit.com 

Poenget er jeg er bare en 16åring! Jeg vet ikke hva jeg vil i livet mitt, Jeg vil ikke planlegge hver miste bit. Og det er fult og helt lovelig! Jeg trenger ikke vite alt nå, ungdomstiden er tiden til å lære og feile. 

 

Er du "voksen" men ung? Har du kommer frem til dette selv? 

4 kommentarer

natalie

14.04.2011 kl.21:32

lykke til videre i livet :-D

Irene

14.04.2011 kl.21:34

Jeg er 21 år er ennå ikke helt sikker på hva som er drømmeyrket mitt :)

Bare tenk det at det er aldri forsent å bestemme seg for hva man vil bli :)

STINE EDVINSEN

14.04.2011 kl.21:38

Irene: Mhm, helt enig! Jeg kommer nok aldri til å bestemme meg helt. Blir vel fornøyd bare jeg ikke ender på gata =P

thebee

14.04.2011 kl.23:10

Veldig bra skrevet, og innlegget gir egentlig veldig mye mening! Selv er jeg også 16 år, og aner ikke hva jeg skal bli, jeg vet hva jeg ønsker å bli - men det er jo bare drømmer, som er lite sannsynlig. Det viktigste for meg i nuet er å være lykkelig med de jeg har rundt meg, trives med det jeg gjør og velge riktig vgs, så jeg har en mulighet til å drive med noe jeg syns er gøy :-) 16 years young, like I say - I'm 16 years young, and so are you! :-D

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits