Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Om megHei, jeg er Stine Edvinsen bloggeren bak frokens.blogg.no. Jeg er født i Bodø men har bodd meste parten av livet mitt i Sarpsborg. Har ikke bodd så mye på samme sted, men bor på Tidnlund nå. Drømmen er å bo i Oslo i en fin leilighet med høyt tak og hvite vegger. Nå går jeg på Glemmen vgs, stor koser meg på studiespesialisering med formgivningsfag. Men syns det blir litt mye skole for tiden! Jeg har null ide om hva jeg vil bli når jeg blir eldre, men en drøm er jo å bli modell. 

Jeg er veldig sminke intressert og elsker håret mitt. Jeg har en del produkter og kommer til å skrive mange omtaler på bloggen. Så er det et produkt du vil jeg skal teste og skrive om så  må du bare si i fra! Hehe. Jeg har veldig lyst til å ta et kurs i sminke og ha det som en stor hobby. Så kanskje jeg kan være sminkør på deltid, hehe. Kanskje stylist, det er vanskelig det. Men akkurat nå er jeg en blogger! 

På bloggen kommer det mye om meg, antrekk, sminke og hår. Som jeg sa så elsker jeg håret mitt utrolig mye. For tiden er jeg singel, vet ikke helt om jeg trives som det eller ikke enda. Er det noe du vil se på bloggen så er det bare å skrive, jeg er åpen for det meste.

Kontakt meg på stine_hawt@live.no - e-post.
Eller stine.edvinsen@start.no - Msn. 

Én kommentar

natalie

13.04.2011 kl.21:26

kjekt å vite, faktisk :D!!

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits